Nu har det varit tyst på vår blogg någon månad. Vi har jobbat som sjutton med att flytta hela vår fysiska butik. Nu är vi på plats. Jättekul!

Vi har under 3 år haft en ganska liten butik som ändå haft ett ganska stort sortiment av produkter inom matlagning och bakning. Nu har vi breddat vårt befintliga sortiment och utökat med en hel del nya varumärken. Vi har flyttat till en större lokal bara 20 meter längre bort från den förra så vi tror du hittar oss. Det har varit mycket planering och hela sommaren har förberedelser pågått….

Här kommer bilder från vår flytt och hur arbetet gått framåt. Vi säger till TACK till alla fina vänner och familj som hjälpt oss genomföra detta, speciellt till vår Pappa som hjälpt oss varje dag och som satt upp varenda vägg i nya butiken. Tack också till alla leverantörer som hjälpt till att packa upp sina varumärken!

Nybutik väggpanel

Så här såg det ut när vi började sätta upp nya väggar.

Nymassor av kartonger

Många nya varor har packats upp! Det blir lite kartonger!

Nykartonger

Efter många timmars slit såg det ut så här… då återstod ganska många fler timmars arbete….

Nysågar

Sista veckan innan öppning stängde vi vår andra lilla butik… för att hinna bygga klart i nya butiken.

Nybutiknästanfärdig

Nu börjar butiken bli klar….

Fantastiskt roligt att få göra butiken större, vi tycker att den blev bra! Tack till alla som lyckönskat oss och alla fina trevliga kunder som varit in till oss i vår nya butik. Välkommen in till oss!

Anna & Karin