Vi är nominerade till årets Företagargala i kategorin Årets Handel – jättekul tycker vi!

Vi säljer ett noga utvalt sortiment i vår butik i Uppsala samt i vår web-butik. För oss är det viktigt att stå för alla produkter vi valt att sälja. Vi testar själva en större del av de produkter vi väljer att ta in vårt sortiment.

En viktigt del i vår affärsidé är kunskapen om det vi säljer. Vi vill kunna ge dig som kund bra och trygga tips och råd om vad du köper och att produkten passar just dig och de förväntningar du har. Är du kund i vår web-butik är du alltid välkommen att höra av dig för att få tips och råd innan ett köp!

Vi arbetar aktivt med att informera och inspirera på här på vår blogg samt i sociala medier. Vi finns på Instagram @bohmanochwiberg och på Facebook Bohman & Wiberg. Med dessa kanaler vill vi inspirera till  matlagning både till vardags och fest samt ge en bra produktinformation, både om nyheter och tips och råd om olika typer av material och varumärken.

Nomineringen ger oss verkligen energi att fortsätta arbeta hårt varje dag för att leverera vår mission; att erbjuda produkter inom kök och bak som håller en bra kvalitetsnivå till rätt pris samt att inspirera och förmedla kunskap till våra kunder!

/Anna & Karin